Software engineer (fulltime, 40 uur)

Kom jij, samen met ons, het leven mooier maken?

Met een klein team (18 personen) van enthousiastelingen met een innovatieve mind-set maken wij producten die de hele wereld overgaan. Binnen onze niche branche zijn wij de productinnovatie leider.

Onze producten zijn hightech meet- & diagnose-instrumenten voor de beauty en cosmetische industrie. Door onze producten kunnen onze klanten hun service verbeteren, de behandeling verbeteren en daarmee een beter rendement behalen. Een mooiere huid voor de eind-klant, een mooier bedrijf voor onze klanten, en dat is uiteraard mooi voor ons. (www.sylton.com)

Vanwege vervanging zijn wij op zoek naar een enthousiaste fulltime software engineer. Binnen het team van onze engineers ben je betrokken vanaf het ontwerp tot aan de productie. Ook na de productie blijf je de software onderhouden en updaten.

Naast de gebruikelijke werkzaamheden zul jij je vooral gaan bezig houden met het:

Ontwerpen en implementeren van applicaties, Apps, webinterfaces en back-ends.
Verkennen en onderzoeken van nieuwe hardware en software platformen.
Vinden en integreren van 3rd party libraries en frameworks.
Creëren en onderhouden van software documentatie.

Kortom:
Jij hebt ervaring met en kennis van C/C++, PHP.
Jij hebt ervaring met linux systemen.
Ervaring met JavaScript of een gelijkwaardige programmeertaal is een pré.
Je bent analytisch, leergierig en nieuwsgierig naar de laatste innovaties en technieken.
Je hebt een HBO of WO opleidings- en denkniveau.  

Wij bieden:
Onze organisatie is constant in ontwikkeling. Hierdoor is er ruimte om jezelf ook verder te ontwikkelen in jouw vakgebied. Er heerst een dynamische bedrijfscultuur waar hard wordt gewerkt, maar er is ook ruimte voor gezelligheid en humor. Naast ons jaarlijkse bedrijfsuitje vieren we graag successen en tonen we oprechte interesse naar elkaar.

Zie jij jezelf in deze rol als software engineer dan ontvangen wij graag jouw motivatie en CV. Je kunt deze sturen naar: c.kuijt@innofaith.com

 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Front-end Developer (fulltime, 40 uur)

Kom jij, samen met ons, het leven mooier maken? 

Met een klein team (18 personen) van enthousiastelingen met een innovatieve mind-set maken wij producten die de hele wereld overgaan. Binnen onze niche branche zijn wij de productinnovatie leider. Van conceptualisatie en design tot het testen en de nazorg; de gehele ontwikkeling gebeurt in-house.

Wij maken hightech meet- & diagnose-instrumenten voor huid en haar, die worden gebruikt in de beauty en cosmetische industrie. Door onze producten kunnen onze klanten hun service verbeteren, de behandeling verbeteren en daarmee een beter rendement behalen. Een mooiere huid voor de eind-klant, een mooier bedrijf voor onze klanten, en dat is uiteraard mooi voor ons. (www.sylton.com)

Vanwege de groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste fulltime front-end developer. Als front-end developer maak je deel uit van ons engineersteam en ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van techniek en user experiences.

Naast de gebruikelijk werkzaamhen zul jij je vooral gaan bezig houden met het:
Ontwerpen en implementeren van gebruikersinterfaces en apps.
Het analyseren en evalueren van een applicatie-prototype op basis van de gestelde eisen.
Ontwikkelen van innovatieve oplossingen.
Identificeren en verhelpen van compatibiliteitproblemen.

Kortom:
Je hebt ervaring met HTML 5.
Je hebt ervaring met iOS en Objective C/Swift.
Je hebt oog voor detail.
Je houdt van teamwork maar kunt ook zelfstandig werken.
Je bent leergierig en nieuwsgierig naar de laatste innovaties en technieken.
Je hebt een HBO of WO opleidings- en denkniveau.

Wij bieden:

Onze organisatie is constant in ontwikkeling. Hierdoor is er ruimte om jezelf ook verder te ontwikkelen in jouw vakgebied. Er heerst een dynamische bedrijfscultuur waar hard wordt gewerkt, maar er is ook ruimte voor gezelligheid en humor. Naast ons jaarlijkse bedrijfsuitje vieren we graag successen met friet en tonen we oprechte interesse naar elkaar.

Zie jij jezelf in deze rol als software engineer dan ontvangen wij graag jouw motivatie en CV. Je kunt deze sturen naar: c.kuijt@innofaith.com

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.